Kinderen en baby’s

BABY MASSAGE

Deze massagevorm werd ontdekt door de Franse arts Dr. Leboyer tijdens zijn reis door India. De Shantala babymassage biedt de baby meer comfort. Vita-A-Vera gebruikt stretchoefeningen, technieken bij buikkrampjes, baby yoga en voet- reflexologie. Deze massage vorm is uitgegroeid tot de bekendste baby massage wereld wijd. 

KINDER MASSAGE

Deze zachte en milde massage ondersteunt hun welzijn, ontwikkeling en versterkt de natuurlijke afweer. Kindermassage helpt kinderen om hun kracht te ontdekken. Het is een massage waarin niet zo zeer ingewerkt wordt op de spieren, maar waarbij het ervaren van zachte aanrakingen centraal staat.

REFLEXOLOGIE BABY & PEUTER

Reflexologie wordt gezien als een effectieve manier om met kleine kinderen te communiceren. Verzacht veel voorkomende kwaaltjes, door met zachte massage technieken die speciaal ontwikkeld zijn voor de aller jongsten.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik werk met Aloe Vera producten, vrij van microplastic, parabenen en paraffine.

Jazeker, je kan je bij mij terecht met huidproblemen.

Ik help je graag met adviseren van de juiste producten.

Je kunt me appen of mailen om een afspraak te maken.

De producten komen rechtstreeks van de fabrikant in Duitsland naar de klant.

Dit duurt ongeveer 3-5 werkdagen. 

Je kan tot 24 uur van te voren je afspraak afzeggen/verplaatsen.

Anders ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Nee. Bij mij kan je niet pinnen. Na de afspraak zal ik je een tikkie sturen.

Ik werk met Aloe Vera producten, vrij van microplastic, parabenen en paraffine.

Jazeker, je kan je bij mij terecht met huidproblemen.

Ik help je graag met adviseren van de juiste producten.

Je kunt me appen of mailen om een afspraak te maken.

De producten komen rechtstreeks van de fabrikant in Duitsland naar de klant.

Dit duurt ongeveer 3-5 werkdagen. 

Je kan tot 24 uur van te voren je afspraak afzeggen/verplaatsen.

Anders ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Nee. Bij mij kan je niet pinnen. Na de afspraak zal ik je een tikkie sturen.