Ondersteuning gezondheid

Intro

Herken je een van de volgende klachten of aandoeningen. En wil je hier aan werken, neem dan contact met mij op. Samen kijken wij naar een passend product. In het algemeen ondersteunen onze producten de verbetering of werken mee aan de voorkoming van je klachten/aandoeningen.

Let wel!

Een klacht ontstaat niet ineens. Het is dan ook niet in één keer op te lossen. Bijvoorbeeld bij het drinken van een van de Aloë Vera drinking gels uit het assortiment, duurt het in het algemeen minimaal 3-9 maanden voor je iets van de werking merkt. Er zijn uitzonderingen. Daarnaast is een gewenst resultaat ook afhankelijk van je levensstijl. In het voorbeeld van de Aloë Vera Drinking gel is het een ondersteuning voor het hele lichaam. Deze Drinking gel heeft namelijk een zelf herstellend vermogen en is geneeskrachtig.

N.B. De omschrijvingen van klachten & aandoeningen komen van de websites:

  • https://www.thuisarts.nlDeze site is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en geeft informatie, die is samengesteld door huisartsen.
    en
  • Gezondheissplein.nl
  • Gezondheidsplein is het betrouwbare en onafhankelijke platform voor informatie over je gezondheid. Gecontroleerd door artsen en medisch specialisten.

AAMBEIEN

Een aambei is een bobbeltje aan de binnenkant van je darm, vlak voor je anus (poepgat). Aambeien kunnen jeuken, bloeden en pijn doen. Ze komen vaak door hard persen bij het poepen.

De Aloë Vera box zorgt voor een gezond huid. Let op! De Propolis crème uit de box is alleen voor op een dichte wond smeren.

Van binnen uit aanpakken: De Aloë Vera Drinking gel vermindert verstoppingen en wordt goed opgenomen via de slijmvliezen. In dit geval biedt het snel resultaat. De ontlasting wordt dunner en verlaat gemakkelijker de darmen.


Info

ACNE

Vanaf de puberteit kun je puistjes krijgen. Dit heet acne. Vooral in je gezicht, op je borst, je rug en je schouders.

Acne in het gezicht: Het apparaat Zeitgard Pro Cleansing Tool met LR Zeitgard Reinigingscrème zorgt voor een zachte en tegelijkertijd voor een poriëndiepe gezichstreiniging en opent de poriën. Reinigt 10 keer beter dan met de hand.
Kies je voor de handmatige reiniging dan is de Microsilver Face Wash een aanrader voor een zachte en poriëndiepe reiniging. Het opent ook de poriën. De Zeitgard Pro Peeling Tool lost vuil en huidschilfers op, zelfs diep uit de poriën.
Handmatig kan ook door middel van de gelaatspeeling. Verwijdert zachtjes huidschilfers en stimuleert de bloedcirculatie. Wanneer de huid van je gezicht goed gereinigd is zorgt de Aloë Vera box voor een gezonde Huid.

Acne van binnenuit: Met Super Omega 3 en Aloë Vera drinking gel helpen bij het verminderen van ontstekingen. Ook zorgt de Drinking gel voor het reguleren van de talgproductie. Pro 12 (Probiotica kuur, 3 potjes) samen met Aloë Vera Drinking gel zorgen voor een goede balans in je darmen.

Voor een efficiëntere aanpak, zie advies bij de Darmen.


Info

ADHD

Iemand met ADHD kan de aandacht moeilijker ergens bij houden en is drukker.

Van binnenuit draagt Pro balance o.a. bij aan meer energie bij vermoeidheid. Het ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Samen met Mind Master Green en of Red zorgt het o.a. voor meer rust in je hoofd, betere concentratie en een betere slaap. Heeft je lichaam voldoende Super Omega 3, dan versterkt dat ook het immuunsysteem. Je zal dan aanzienlijk minder ontstekingen van de celwanden en het centrale zenuwstelsel hebben.


Info

AFTEN

Aften zijn grijswitte plekjes in de mond. Ze doen vaak pijn. Ze verdwijnen vanzelf binnen 14 dagen.

Bij aften in de mond zorgt Emergency spray of Aloë Vera tandpasta voor minder pijn en voor snellere genezing. Spuit of smeer het precies op de aft voor het slapen gaan of voor dat je gaat eten. Van binnenuit is Aloe vera drinking gel immune plus goed voor de weerstand en zorgt voor minder tot geen ontstekingen meer in de mond.


Info

ATROSE

Bij artrose verandert het kraakbeen in een gewricht. Klachten zijn pijn en stijfheid in het gewricht, vooral bij het opstaan.

Van binnenuit zorgen Super Omega 3 en Pro balance voor versterking van het immuunsysteem en voor minder ontstekingen. Ook draagt Pro Balance bij aan het behoud van sterke botten, de aanmaak van kraakbeen, behoud van soepele spieren en extra energie bij vermoeidheid.

Aloe Vera drinking gel active Freedom ondersteunt het reinigingssysteem van het lichaam waardoor gifstoffen beter kunnen worden afgevoerd.  Samen met Pro 12 (Probiotica kuur, 3 potjes) zorgt dit voor een goede balans in je darmen.
Voor een efficiëntere aanpak, zie advies bij de Darmen.


Info

ASTMA

Een chronische ontsteking van de longen. Bij astma zijn je longen zeer gevoelig en vaak geïrriteerd. Door bepaalde prikkels, zoals rook of uitlaatgassen, kunnen de luchtwegen samentrekken. Ook het slijmvlies zwelt op en produceert meer slijm. De luchtwegen worden nauwer dan normaal. Je kunt hierdoor moeilijker ademhalen en krijgt het benauwd. De longflora is via de long-darm as verbonden met de darmflora en deze twee zijn verbonden via het immuunsysteem. En is een belangrijk onderdeel van ons immuunsysteem.

Basis elke dag: Pro Balance ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Ook opent Pro Balance de luchtwegen. Aloë Vera Drinking gel ondersteunt het reinigingssysteem van het lichaam waardoor gifstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Samen met Pro 12 (Probiotica kuur, 3 potjes) zorgt dit voor een goede balans in je darmen. Vita active is een concentraat van 21 natuurlijke groente- en fruitsoorten dat het lichaam voorziet van tien belangrijke vitaminen. Bij een Astma aanval komt Colostrum direct goed van pas. Het brengt het immuunsysteem zo snel mogelijk op peil. Maar ook is het uitermate voedzaam en geschikt voor het onderhouden van een goede darmflora en daarmee een optimale spijsvertering en opname van voedingsstoffen.
Voor een efficiëntere aanpak, zie advies bij de Darmen.

Emergency spray kan je gebruiken bij o.a. neus verkoudheid en gezwollen slijmvliezen in de neus slinken. Of ouderwets stomen of in een diffuser met essentiële olie eucalyptus.


Info

BURN-OUT

Een gevolg van langdurige, emotionele overbelasting en stress. Symptomen zijn fysieke uitputting, verhoogde sensitiviteit, emotionele buien en verminderde persoonlijke bekwaamheid. Deze reacties hoeven niet gelijktijdig voor te komen. Ook spelen lichamelijke klachten een rol. Je immuunsyteem wordt aangetast, darmen reageren op stress, stress ontregelt de darmen. Je hebt hoofdpijn, spier- of maagpijn, je eetgewoonten zijn niet meer hetzelfde als voorheen en je loopt sneller infecties op. En kan je hartkloppingen ervaren.

Pro Balance en Mind Master Green en of Red werken erg goed samen. Samen dragen ze bij aan o.a. extra energie bij vermoeidheid, ondersteunt ze het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Pro Balance is samen met Super Omega 3 goed voor het geheugen en concentratievermogen. En zal voor aanzienlijk minder ontstekingen zorgen.
Colostrum direct is uitermate voedzaam en geschikt voor het onderhouden van een goede darmflora.


Info

CONCENTRATIE

Als je concentratieproblemen hebt, dan heb je moeite om je aandacht te focussen op één onderwerp of activiteit. Je raakt snel afgeleid en kunt je moeilijk voor langere tijd op één ding richten. Concentratieproblemen kunnen zeer verschillende oorzaken hebben. Zo kan het lastig zijn om je te concentreren als je moe bent of wanneer je onder druk staat. Daar heeft iedereen wel eens last van.

Van binnenuit draagt Pro balance o.a. bij aan extra energie bij vermoeidheid. En is goed voor het geheugen en concentratievermogen. Pro Balance en Mind Master werken goed samen. Mind Master Green en of Red zorgt o.a. voor meer rust in je hoofd, beter slapen en betere concentratie. De Super Omega 3 draagt ook bij aan o.a. het behoud van de normale hersenfunctie.


Info

DIABETIS

Een chronische stofwisselingsziekte, ook wel suikerziekte wordt genoemd. Als je diabetes hebt maakt je alvleesklier niet of onvoldoende insuline aan. Insuline is een hormoon dat ervoor zorgt dat glucose opgenomen wordt in je cellen. Soms is je lichaam ongevoelig voor insuline. De glucose kan daardoor niet in de lichaamscellen komen, en blijft dus achter in het bloed.
Mensen met Diabetes hebben andere en minder verschillende soorten darmbacteriën dan gezonde mensen. Sommige bacteriën zijn te veel aanwezig, andere te weinig.

Voor een efficiëntere aanpak Vitaal Leven het afvalprogramma van https://vita-a-vera.nl/vitaal-leven. Of een Darm & Stofwisselingskuur, zie Darmen.

Van binnenuit ondersteunt Aloë Vera Drinking gel o.a. het reinigingssysteem van het lichaam waardoor gifstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Samen met Pro 12 (Probiotica) zorgt het voor een goede balans in je darmen. Colostrum direct is uitermate voedzaam en geschikt voor het onderhouden van een goede darmflora en daarmee een optimale spijsvertering en opname van voedingsstoffen. Pro Balance draagt bij aan o.a. extra energie bij vermoeidheid, ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Omega 3 zorgt mede voor het verhogen van de niveaus van een hormoon genaamd adiponectine, wat de insulinegevoeligheid verhoogt.

DARMEN

Je darmen zorgen voor het grootste gedeelte van je immuunsysteem. Een goede darmgezondheid is belangrijk om je optimaal fit te voelen. In de darmen vinden namelijk processen plaats die nodig zijn om gezond te blijven. Het grootste deel van je immuunsysteem zit bijvoorbeeld in je darmen. Je darmen en darmflora zorgen er ook voor dat je spijsvertering en stoelgang goed functioneren. Vandaar dat het goed is extra voor je darmen te zorgen.

Van binnenuit de Darm & Stofwisselingskuur. Aloe Vera drinking gel ondersteunt o.a. het reinigingssysteem van het lichaam waardoor gifstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Samen met Pro 12 (Probiotica) zorgt het voor een goede balans in je darmen. Colostrum direct is uitermate voedzaam en geschikt voor het onderhouden van een goede darmflora en daarmee een optimale spijsvertering en opname van voedingsstoffen. Pro balance draagt bij aan o.a. extra energie bij vermoeidheid, ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand.


Info

EXCEEM

Bij eczeem heeft u plekken op uw huid, die jeuken. Er kunnen schilfers, bultjes, kloofjes of korstjes zijn.

Eczeem in het gezicht: Het apparaat Zeitgard pro cleansing tool met LR Zeitgard Reinigingscrème zorgt voor een zachte en tegelijkertijd voor een poriëndiepe gezichtsreiniging en opent de poriën. Reinigt 10 keer beter dan met de hand. Handmatig is de Microsilver face wash er voor een zachte en poriëndiepe reiniging en opent ook de poriën. Zeitgard pro peeling tool lost vuil en huidschilfers op, zelfs diep uit de poriën. Met de hand door middel van gelaatspeeling. Verwijdert zachtjes huidschilfers en stimuleert de bloedcirculatie. Wanneer de huid van je gezicht goed gereinigd is zorgt de Aloë Vera box voor een gezonde huid. De Aloë Vera box is ook te gebruiken voor op de rest van het lichaam.

Bij Eczeem helpen Super Omega 3 en Aloë Vera drinking gel van binnenuit, bij het verminderen van ontstekingen. Ook zorgt de Drinking gel voor het reguleren van de talgproductie. Pro 12 (Probiotaca kuur, 3 potjes) samen met Aloë Vera Drinking gel zorgt ervoor dat je weer een goede balans in je darmen krijgt.
Voor een efficiëntere aanpak, zie advies bij de Darmen.


Info

GRIEP

Bij griep heeft u koorts en/of spierpijn. En u hoest of heeft keelpijn.

Colostrum direct, versterkt het immuunsysteem. Het is een specifiek product om je immuunsysteem op te krikken. Naast Colostrum werkt Cistus bad thee goed voor een gezond immuunsysteem, of Cistus incanus capsules met zink en vitamine C. Beide werken tegen ontstekingen.


Info

HAARUITVAL

Iedereen verliest elke dag 100 tot 120 haren. Dit is normaal. Je merkt dat vaak niet, omdat er ook weer haren bijgroeien. Soms verlies je een tijd lang meer haren. Je ziet dan dat het haar op je hoofd dun wordt. Of je krijgt kale plekken op je hoofd. Haaruitval komt meestal door ouder worden. Je kunt ook kaal worden door stress, medicijnen of ziektes.

Op de huid:L-Recapin Shampoo & L-Recapin Tonicum zijn exact op elkaar afgestemd en bereiken in combinatie de beste resultaten voor vol en dicht haar.

Van binnenuit: Is Pro balance o.a. goed voor je haren. Helpt bij het gezond houden van de huid. Of de 5 in 1 shot beauty elixir, die zorgt o.a voor krachtig, glanzend haar.


Info

HART EN VAAT

Ziekten van het hart en de bloedvaten noemen we hart- en vaatziekten. De bekendste zijn: hartinfarct, hartkramp (pijn op de borst bij inspanning of emoties), beroerte en etalagebenen (pijn in de kuiten bij lopen). De oorzaak van hart- en vaatziekten is een vernauwing van de bloedvaten (aderverkalking).

Van binnenuit zorgt Super Omega 3 voor het behoud van een gezond hart- en hersenfuncties en het behoud van een normaal gezichtsvermogen. De Aloe Vera drinking gel Sivera ondersteunt de normale functie van de bloedvaten. Reishi plus ondersteunt de normale functie van de bloedvaten. Het ondersteunt ook de bloedvatfunctie door bij te dragen aan de normale collageenvorming.


Info

IMMUUNSYSTEEM

Het immuunsysteem of afweersysteem is het verdedigingssysteem van het menselijk lichaam. Het beschermt je tegen interne en externe ziekteverwekkers. Elk mens heeft een immuunsysteem en het bevindt zich door het gehele lijf, onder andere in je huid, darmen, luchtwegen, bloed en lymfestelsel. De onderdelen van het immuunsysteem communiceren nauw met elkaar met als doel om bedreigingen voor het lichaam snel onschadelijk te maken.

Van binnenuit draagt Aloe Vera drinking gel Immune plus o.a. bij aan het ondersteunen van de bestaande immuuncellen, het immuunsysteem wordt gestimuleerd. Maar ook Colostrum direct (direct merkbaar) of Colostrum capsules (niet direct merkbaar) product versterken het immuunsysteem.
Cistus bad thee of Cistus incanus capsules zorgen ook voor een gezond immuunsysteem. Het werkt o.a. tegen ontstekingen.


Info

JEUK

Jeuk kan allerlei oorzaken hebben, zoals een droge huid, een allergie, galbulten, eczeem, schurft en slechte doorbloeding.

Van buiten uit zorgen Aloë Vera box en de Aloe Vera douchegel voor een gezonde huid. Propolis Cream uit de box mag alleen op dichte wonden worden aangebracht.

Van binnenuit helpt Pro balance bij het gezond houden van de huid. Aloë Vera drinking gel voor een betere doorbloeding.


Info

KRAMP

Het onwillekeurig samentrekken van alle vezels in spieren wordt ook wel kramp of spierkramp genoemd. Kramp ontstaat meestal tijdens of na een inspanning, wanneer een spier overbelast of uitgeput is. Kramp kan ook ontstaan door een verkeerde houding, te strakke kleding of bepaalde tekorten.

Van binnenuit speelt Pro balanceo o.a. een rol bij het behouden van soepele spieren.


Info

MIGRAINE

Migraine is een chronische hersenziekte. Het belangrijkste symptoom is hoofdpijn, die in de vorm van aanvallen komt. Een migraineaanval ontstaat door een ontregeling in de hersenstam. Vanwege deze ‘kortsluiting’ zijn mensen met migraine gevoeliger voor prikkels. Bepaalde prikkels, zoals vermoeidheid of ongesteldheid, kunnen leiden tot een aanval.

Van binnenuit speelt Pro balance o.a. een rol bij een gezond zuur-base evenwicht, het geheugen, concentratievermogen en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid. Mind Master Green of Red en Vita Active kunnen de symptomen en klachten van migraine verminderen.


Info

MENOPAUZE / OVERGANGSVERSCHIJNSELEN

Als de vruchtbare periode van een vrouw definitief stopt tijdens de menopauze treden vaak verschillende overgangsverschijnselen op. Veel vrouwen zien op tegen de overgang. En dat is niet gek, aangezien zo’n tachtig procent van de vrouwen te maken krijgt met vervelende klachten. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen de overgang en de menopauze? En hoe ga je om met overgangsklachten?

De Capsules Woman Phyto activ biedt optimale ondersteuning tijdens de menopauze. Waardevolle combinatie van ingrediënten draagt bij tot de instandhouding van normale botten. De capsule bevat isoflavonen uit rode klaver en helpen bij opvliegers en stemmingswisselingen, vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten en calcium is nodig voor de instandhouding van normale botten. In combinatie met Mind Master Green en of Red zorgt o.a. voor meer rust in je hoofd, beter slapen en betere concentratie.


Info

PSORIASES

Psoriasis is een huidziekte. Het maken van nieuwe huidcellen gaat te snel. De nieuwe huidcellen worden daardoor niet goed gemaakt. Ze gaan dood en stapelen zich op. De huid wordt op die plekken hard en er komen schilfers. Je kunt het op elke leeftijd krijgen, maar het komt vooral voor bij volwassenen.

Psoriasis in je gezicht:
Het apparaat Zeitgard pro Cleansing tool met LR Zeitgard Reinigingscrème zorgt voor een zachte en tegelijkertijd voor een poriëndiepe gezichstreiniging en opent de poriën. Reinigt 10 keer beter dan met de hand. Handmatig is de Microsilver face wash voor een zachte en poriëndiepe reiniging en opent ook de poriën.
Zeitgard pro Peeling tool lost vuil en huidschilfers op, zelfs diep uit de poriën. Met de hand door middel van de Gelaatspeeling. Verwijdert zachtjes huidschilfers en stimuleert de bloedcirculatie. Wanneer de huid van je gezicht goed gereinigd is zorgt de Aloë Vera box voor een gezonde huid. De Aloë Vera box is ook te gebruiken voor op de rest van het lichaam.

Psoriasis van binnenuit:
Super Omega 3 en Aloë Vera Drinking gel helpen bij het verminderen van ontstekingen. Maar ook zorgt de drinking gel voor het reguleren van de talgproductie. Pro 12 (Probiotica kuur, 3 potjes) samen met aloe vera drinking gel zorgt ervoor dat je weer een goede balans krijgt in je darmen.
Voor een efficiëntere aanpak, zie advies bij de Darmen.


Info

REUMA

Reumatoïde artritis is een ziekte waarbij je gewrichten zijn ontstoken. Je handen, polsen, enkels en/of voeten zijn pijnlijk, dik of stijf. Buigen of strekken gaat moeilijk.

Van binnenuit zorgen Super Omega 3 en Pro balance o.a. voor versterking van het immuunsysteem en voor minder ontstekingen. Maar ook draagt Pro Balance bij aan het behoud van sterke botten, de aanmaak van kraakbeen, behouden van soepele spieren en extra energie bij vermoeidheid.

Aloe Vera drinking gel active Freedom ondersteunt het reinigingssysteem van het lichaam waardoor gifstoffen beter kunnen worden afgevoerd. En samen met Pro 12 (Probiotica kuur, 3 potjes) zorgt dit voor een goede balans in je darmen.
Voor een efficiëntere aanpak, zie advies bij de Darmen.


Info

ROOS

Bij roos zitten er veel velletjes op je hoofdhuid en in je haar. De cellen van je hoofdhuid vernieuwen zich twee keer zo snel als normaal. Roos kan geen kwaad en is niet besmettelijk.


Info

Emergency spray zorgt voor herstel, verzacht en verkoelt de hoofdhuid. De Anti – roos shampoo is voor het bestrijden van roos op de hoofdhuid.

SLAAPPROBLEMEN

Slecht slapen (slapeloosheid), lang wakker liggen, te vaak of te vroeg wakker worden zijn symptomen van slaapprblemen. Daardoor bent je overdag moe, slaperig en/of prikkelbaar. Slapeloosheid kan samenhangen met bijvoorbeeld spanning of zorgen, lichamelijke klachten of gewoontes.


Info

Pro balance en Mind Master Green en of Red dragen bij aan o.a. extra energie bij vermoeidheid. Night Master zorgt voor een langdurige rustgevende slaap.

STOFWISSELING

Stofwisseling betekent dat er in de lichaamscellen stappen gezet worden om de ene stof om te zetten in een andere stof. Deze stappen zijn nodig om energie uit voedingsstoffen te halen.

Info

Van binnenuit draagt Pro Balance o.a. bij aan een gezond zuur-base evenwicht en reinigt het lichaam. Samen met de Aloe Vera drinking gel stimuleren ze de stofwisseling, waardoor de energiehuishouding weer in balans komt. Aloe Vera Drinking gel samen met de Super Omega 3 zorgen voor minder ontstekingen in het lichaam.
Voor een efficiëntere aanpak, zie advies bij de Darmen.

STRESS

Stress ontstaat wanneer te lang te veel spanning aanwezig is. Bekende oorzaken zijn een hoge werkdruk en ziekte of overlijden van een naaste.
Er worden drie soorten stress onderscheiden: spannende stress, frustrerende stress en schadelijke stress. Niet iedereen is even gevoelig voor stress. Door stress raakt je lichaam verzuurd. En er ontstaan klachten. Klachten en symptomen zoals: lichamelijke klachten, psychische klachten, gedragssymptomen en gedachtensymptomen. Daarnaast onderdrukt een langdurig verhoogde hoeveelheid cortisol het immuunsysteem, waardoor je vatbaarder bent voor ziektes en ontstekingen.

Pro Balance en Mind Master Green en of Red zorgen tijdens deze lange periode van stress voor vermindering van de klachten en of symptomen. En ze houden je immuunsysteem op peil.


Info

TANDVLEES

Pijn in je mond kan komen door bijvoorbeeld wondjes, aften, kiespijn of ontstoken tandvlees. Maar het kan ook komen door disbalans in je darmen.

Het LR Micro Silver plus mondverzorgingssyteem maakt de mondholte vrij van ziektekiemen en biedt innovatieve bescherming van tanden, gezond tandvlees en zorgt voor een evenwichtige mondflora.


Info

ANDERE VRAAG OF ADVIES NODIG?

Neem gerust contact op via het contactformulier of app naar +31 6 43034575


Vraag advies

ANDERE VRAAG OF ADVIES NODIG?​

Neem gerust contact via het contact formulier of app naar +31 6 43034575


Vraag advies

VEELGESTELDE VRAGEN

Zijn jouw producten natuurlijk?

Ik werk met Aloe Vera producten, vrij van microplastic, parabenen en paraffine.

Kan ik bij jou ook terecht met huidproblemen?

Jazeker, je kan je bij mij terecht met huidproblemen.

Kan ik ook advies krijgen voor ik de producten bij je koop?

Ik help je graag met adviseren van de juiste producten.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt me appen of mailen om een afspraak te maken.

Hoe snel kan ik mijn bestelling ontvangen?

De producten komen rechtstreeks van de fabrikant in Duitsland naar de klant.

Hoe veel uur van te voren kan ik een afspraak nog afzeggen/verplaatsen?

Je kan tot 24 uur van te voren je afspraak afzeggen/verplaatsen.

Anders ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Kan ik pinnen bij jouw?

Nee. Bij mij kan je niet pinnen. Na de afspraak zal ik een tikkie sturen.

Zijn jouw producten natuurlijk?

Ik werk met Aloe Vera producten, vrij van microplastic, parabenen en paraffine.

Kan ik bij jou ook terecht met huidproblemen?

Jazeker, je kan je bij mij terecht met huidproblemen.

Kan ik ook advies krijgen voor ik de producten bij je koop?

Ik help je graag met adviseren van de juiste producten.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt me appen of mailen om een afspraak te maken.

Hoe snel kan ik mijn bestelling ontvangen?

De producten komen rechtstreeks van de fabrikant in Duitsland naar de klant.

Hoe veel uur van te voren kan ik een afspraak nog afzeggen/verplaatsen?

Je kan tot 24 uur van te voren je afspraak afzeggen/verplaatsen.

Anders ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Kan ik pinnen bij jou?

Nee. Bij mij kan je niet pinnen. Na de afspraak zal ik een tikkie sturen.